YOU ARE HERE: Αρχική ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

Η εταιρεία διευθύνεται από το διοικητικό της συμβούλιο που απαρτίζεται από τα ακόλουθα επτά (7) μέλη: 

α) Νικόλαος Παπαδόπουλος του Χαραλάμπους, Πρόεδρος
β) Μιχάλης Κυριακίδης του Πέτρου, Αντιπρόεδρος
γ) Σταμάτιος (Σταμάτης) Χατζηδάκης του Νικολάου, Γενικός Γραμματέας
δ) Αθανάσιος Kάτσος του Ηλία, Ταμίας
ε) Γεώργιος Νικολαϊδης του Χρήστου, Επιστημονικό μέλος Δ.Σ., σύμβουλος πληροφορικής
ζ) Λάμπρος Κατσουλάκης του Εμμανουήλ, Επιστημονικό μέλος Δ.Σ., σύμβουλος διαχείρισης ενέργειας
η) Νικόλαος Νικολινάκος του Μιχαήλ, Επιστημονικό μέλος Δ.Σ, σύμβουλος εφαρμογής βέλτιστων ενεργειακών πρακτικών.  

Λίγα λόγια για τον Νίκο Παπαδόπουλο: 
Γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1963, σπούδασε Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Ντόρτμουντ Γερμανίας (1989) και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Πληροφορική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2004). Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία εργαζόμενος σε θέσεις ευθύνης τόσο στο Πανεπιστήμιο, όσο και σε κορυφαίες ελληνικές εταιρίες. Από τα φοιτητικά του χρόνια έχει ευαισθησία με το περιβάλλον, το οποίο μας δόθηκε απλόχερα από την φύση και υποχρεούμεθα να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, αν όχι καλύτερο, τουλάχιστον όπως μας παραδόθηκε και σε εμάς. Είναι έγγαμος, με ένα παιδί. Όλη του η ζωή διέπεται από την φράση : «Και ο καθένας μόνος του μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διατήρηση / καλυτέρευση του περιβάλλοντος, αρκεί να το πιστέψει και  να το προσπαθήσει, χωρίς να επηρεάζεται από το τι κάνουν οι άλλοι».  

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Κυριακίδη: 
Γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο και σπούδασε Ιατρική, Φυσικοθεραπεία, Ρεφλεξολογία  Φυσικοπαθητική και Ηλεκτροβελονισμό.  Επίσης, έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές σε Οικονομικά και Management, στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. και έχει λάβει Master σε Οικονομικά και Management από το Ansted University.  Επί πλέον έχει λάβει στην Ελλάδα και το εξωτερικό τις εξής ειδικότητες: Φυσιοαθλητική,Διαιτολογία, Υγειονολογία και Ποδολογία. Έχει επαγγελματική εμπειρία χρόνων και έχει συνεργαστεί με το Foot Hospital of London, με το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και συμμετείχε σε έρευνα που αφορούσε στις θεραπείες των αντανακλαστικών στο Leeds Polytechnic. Συνεργάστηκε με τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Αυγερινοπούλου», και εργάστηκε ως καθηγητής στον εκπαιδευτικό οργανισμό «Ξυνή». Έλαβε μέρος σε δραστηριότητες της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά, διδάσκοντας και αναλύοντας θέματα κοινωνικά, θρησκευτικά και θεραπευτικά. Συνεργάζεται με αθλητικούς ομίλους της Ά εθνικής κατηγορίας, βοηθώντας τη θεραπεία και φυσική αποκατάσταση των αθλητών. Διευθύνει την ρεφλεξολογική ομάδα στο νοσοκομείο Μetropolitan, και στο Ωνάσσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο.Είναι επ. καθηγητής του Κρατικού Πανεπιστημίου Titu Maiorescu στην Ρουμανία και  εκπαιδευτικός εκπρόσωπος  του Berkeley College, διδάκτορας και εκπρόσωπος του Brantridge University. Είναι επίσης εκπαιδευτικός σύμβουλος και επίτιμος μέλος του Ansted University. Είναι Πρόεδρος και καθηγητής στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Κυριακίδη (Ελλάδα). Επίσης διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στις εταιρείες «NOVION», «INTERCHEM», καθώς επίσης και στις εταιρείες «Omikron» και «Biochem», καθώς και του «Εκδοτικού Οργανισμού Π. Κυριακίδη». Ήταν διευθυντής σπουδών του εργαστηρίου ελευθέρων σπουδών NATURAL  HEALTH SCIENCE. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων και του Πανελληνίου Επαγγελματικού Σωματείου Ρεφλεξολόγων (Π.Ε.Σ.Ρ ).

Λίγα λόγια για τον Σταμάτη Χατζηδάκη:

Γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο το 1970. Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός, μεταπτυχιακός (MSc) στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Εξοικονόμηση Ενέργειας & Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις και έχει ειδικευτεί σε θέματα Περιβαλλοντικής Οικονομικής στο Πανεπιστήμιο Harvard των ΗΠΑ. Έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμιναρίων και μετεκπαιδεύσεων σε τομείς τεχνολογίας, και διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία εργαζόμενος σε θέσεις ευθύνης τόσο σε κορυφαίες ελληνικές όσο και πολυεθνικές εταιρίες (συμπεριλαμβανομένου του ΟΤΕ και της κορυφαίας γερμανικής πολυεθνικής SAP). Από το 1992 ασχολείται με θέματα εξοικονόμησης ενέργειας αρχίζοντας από την εκπόνηση μελέτης για την δημιουργία «Πρασίνου κύματος φανών τροχαίας» για την εξοικονόμηση καυσίμου, μείωση των ρύπων και βελτίωση του κυκλοφοριακού στις μεγαλουπόλεις. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα ερευνητικών προγραμμάτων σε συνεργασία με το ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ έχει συμβάλει ενεργά στην δημιουργία τεχνολογικών υποδομών των Ενόπλων Δυνάμεων. Επίσης είναι μέλος της περιβαλλοντικής ομάδας του πανεπιστημίου του Harvard (Harvard University Extension School Environmental Club) και της Ευρωπαϊκής Τεχνολογικής Πλατφόρμας στους τομείς θέρμανσης και ψύξης με χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας (Member of the European Technology Platform on Renewable Heating and Cooling).

 


Λίγα λόγια για τον Θάνο Κάτσο:
Γεννήθηκε στη Σπάρτη το 1978, σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Bristol της Αγγλίας (2001) και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα ενεργειακά των κτιρίων από το πανεπιστήμιο του South Bank στο Λονδίνο. Είναι Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας και του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα και εργάζεται από το 2004 σε κορυφαίο όμιλο που δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας. Είναι Τεχνικός Διευθυντής σε εταιρία του Ομίλου στον  τομέα του Facilities Management, και ειδικότερα στη συντήρηση σε μεγάλες και σύγχρονες εγκαταστάσεις ακινήτων. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και διαλέξεις σχετικά με τις μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας και ασχολείται ενεργά με τη βελτιστοποίηση της απόδοσης της λειτουργίας των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων  σε κτίρια μεγάλης κλίμακας.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Νικολαΐδη:
Ο Γιώργος Νικολαΐδης μεγάλωσε και ενηλικιώθηκε στην Γερμανία. Σπούδασε Πληροφορική Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο του Ντορτμουντ με έμφαση στις τεχνολογίες επικοινωνιών και συμμετείχε σε ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Χάγκεν στον τομέα των δικτύων κινητών επικοινωνιών. Εργάστηκε ως ερευνητής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε αρκετά ευρωπαϊκά και εθνικά ερευνητικά έργα. Σε αυτά τα έργα συμμετείχαν μερικές από τις σημαντικότερες εταιρίες του κλάδου καθώς και σημαντικοί ερευνητικοί οργανισμοί του χώρου των κινητών επικοινωνιών. Έχει συμμετάσχει ως σύμβουλος πληροφορικής στην ανάλυση και αξιολόγηση διαφόρων δικτυακών τεχνολογιών ως προς την απόδοση τους. Συμμερίζεται την επιτακτική ανάγκη και την σημασία που έχει η μελέτη της αποδοτικότερης χρήσης των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (Green IT). 

Λίγα λόγια για τον Λάμπρο Κατσουλάκη:
O Λάμπρος Κατσουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968 και σπούδασε ηλεκτρολογία και πληροφορική.  Έχει παρακολουθήσει σειρά μετεκπαιδεύσεων σε τεχνικά θέματα, και είναι πιστοποιημένος μηχανικός του συστήματος έξυπνης ενεργειακής διαχείρισης κτηρίων Instabus. Διαθέτει πλούσια επαγγελματική εμπειρία σε field management και έχει ασχοληθεί ενδελεχώς με την ανάπτυξη λογισμικού για βιομηχανικό αυτοματισμό και εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά  και λάτρης του ποδηλάτου και των οικολογικών μέσων μεταφοράς.  

Λίγα λόγια για τον Νίκο Νικολινάκο:
O Νίκος Νικολινάκος γεννήθηκε το 1961 στην Αθηνα , τελείωσε το Ιταλικό Γυμνάσιο και πήρε πτυχίο Μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές του στο Cranfield Institute of Technology της Μ. Βρετανίας από όπου απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Msc στο Management.  Έκτοτε έχει παρακολουθήσει σειρά μετεκπαιδεύσεων σε τεχνικά και διοικητικά θέματα, και έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια και παγκόσμια forum με τεχνολογικά θέματα. Διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε κορυφαίους Ομίλους Πληροφορικής (Όμιλος Πουλιάδη,  Όμιλος Γερμανού , Altec ) καταλαμβάνοντας ανώτατες διοικητικές θέσεις. Στις μέρες μας είναι Δ. Σύμβουλος στην εταιρία καινοτόμων εφαρμογών πληροφορικής (cloud computing) VMS SA. Διακρίνεται από πάθος για την ψυχολογία και ασχολείται ερασιτεχνικά αλλά επισταμένα με αυτήν, με έμφαση την μελέτη των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής και των αναγκαίων μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας στην ψυχολογία του ατόμου. Είναι παντρεμένος με ένα παιδί και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα περιβαλλοντολογικά  και στα θέματα εξοικονόμησης ενέργειας. Συχνά λεει ότι "Η πιο οικολογική ενέργεια είναι αυτή που δεν καταναλώνεται". 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνική Εταιρεία
Εξοικονόμησης Ενέργειας 
Αστική Μη Κερδοσκοπική
Εταιρεία 

Τηλ.:210 9840203
Σκαβάτζου 10
Παλαιό Φάληρο
17564 Αθήνα
 

info@eeee.gr
info@hess.gr

  • Μέσω Skype